Προφίλ

Ο Δημήτρης Μπερτζελέτος είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης.Ύστερα πραγματοποίησε τις βασικές του σπουδές στο ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στο Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ -ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Θέμα της Διπλωματικής του εργασίας είναι «Η Προστατευτική Επίδραση των Τροφίμων έναντι των Καρδιοπαθειών».

 

Το 2002 συνεχίζει τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Υγεία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Το 2011 παρακολούθησε απόλυτα επιτυχώς το εκπαιδευτικό αντικείμενο: «Ανάπτυξη Προγραμμάτων Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» που οργανώθηκε από το ΚΕΚ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων».

Συμμετέχει ενεργά στις Ομάδες Ειδικών Αθλητικής Διατροφής και Δημόσιας Υγείας (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων).

Το Νοέμβριο του 2007 ήταν Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, έως και το Νοέμβριου του 2010.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας από το Νοέμβριου του 2009 έως και το Νοέμβριο 2011.

Σήμερα είναι μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.

Από το 2002, όπου και τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, παρέχει τις υπηρεσίες του ως Επιστημονικός Συνεργάτης (διαιτολόγος) της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ως Επιστημονικός συνεργάτης του Ε.Α. ΣΕΓΑΣ Νοτίου Πελοποννήσου και παράλληλα ως Εκπαιδευτικός στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Νομού Αρκαδίας, διδάσκων το μάθημα της διατροφής. Είναι επιστημονικός Σύμβουλος και στο κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Μελι-Μελο», με έδρα την Τρίπολη. Από το Νοέμβριο του 2015 είναι επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου αποκατάστασης «Παλλάδιον».

Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία, καθώς έχει διδάξει το μάθημα της Διατροφής στο 2ο ΤΕΕ Τρίπολης, όπως και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Δήμου Μαντινείας, όντας ειδικός σε θέματα διατροφής, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Επίσης, έχει διατελέσει εκπαιδευτικός ωρομίσθιος στο ΙΕΚ Τρίπολης, διδάσκων το μάθημα Διαιτολογίας.

Από τον Απρίλιο του 2004 άνοιξε και διατηρεί δικό του γραφείο διαιτολογίας και διατροφής στην Τρίπολη.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και παγκόσμιων συνεδρίων με θέμα τη Διατροφή και τη Διαιτολογία, ενώ από το Φεβρουάριο του 2004 συμμετέχει στην Επιτροπή Ελέγχου Μονάδων Αδυνατίσματος και Διαιτολογικών Μονάδων στους Νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.